Stirile all.com.ro - Portal Romanesc Complet - Ultimele stiri si informatii utile pe .RO
home | arhiva | Iulie 2007


Arhiva
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29   »

Iulie 2007
Noutati propuse de motorul de cautare Ask.com
Reuters   [11-Iulie-2007]

Ask.com – unul din motoarele de cautare existente – spune ca va include in rezultatele cautarilor sale mai multe poze, clipuri video si linkuri relevante, raspunzand astfel unei cereri crescande din partea utilizatorilor, care au inceput sa isi doreasca ceva mai mult decat doar link-uri.

Noul serviciu se numeste Ask3D, facand referinta la modul in care Ask isi propune sa...

Produsele "verzi" vs. cumparatori
Reuters   [11-Iulie-2007]

Cumparatorii nu sunt inca pregatiti si nici dispusi sa plateasca mai mult pentru asa-zisele produse “verzi”, adica cele care nu dauneaza sau dauneaza in masura mai mica mediului inconjurator. Aceasta este concluzia unei dezbateri organizata recent la care au participat directori de companii de tehnologie, telecomunicatii, media, etc.

Ideile despre cum sa economisim energie,...

Google trends
Reuters   [11-Iulie-2007]

Arta trend-spottingului a luat o noua turnura mai stiintifica si exacta de cand liderul cautarilor pe Web, Google ( daca mai era nevoie sa fie precizat) a lansat Hot Trends. Acesta combina elemente a doua produse Google existente dinainte: Zeitgeist si Trends care ne ajutau sa ne facem o idee despre cautarile pe web, ce anume se cauta, cand se cauta si de ce, dar care updatau informatia doar...

Concerte in Second Life
Reuters   [11-Iulie-2007]

Intr-un depozit abandonat din aria industriala a Denverului (SUA), cateva trupe locale de muzica tin un concert.

La prima vedere nimic nu pare iesit din comun. Depozitul gazduieste sediul si studiourile postului televiziunii online ManiaTV, care transmite concerte live pe internet.

Nimic nou nici aici deocamdata. De cand cu succesul transmisiei online a festivalului de muzica...

Google si genetica
Reuters   [11-Iulie-2007]

Google si-a extins eforturile de a oferi informatii lumii despre lume, prin recenta sa investitie intr-o companie infiintata de sotia unuia dintre fondatorii sai, care permite utilizatorilor sa isi expuna profilul genetic online.

Prin aceasta miscare Google, care se autocaracterizeaza ca fiind un Big Brother cu intentii bune, isi concentreaza eforturile in directia conturarii unui...

Banca virtuala
Yahoo News   [11-Iulie-2007]

Lumea bancara virtuala are acum si sprijinul unei banci din lumea reala. Banca germana Wirecard este unul dintre cei 4 investitori care au achizitionat de curand licente de functionare care le permit desfasurarea activitatii ca si institutie bancara in comunitatea virtuala Entropia Universe.

Entuziasti ai lumii virtuale au achizitionat in mai anul acesta licente de functionare in...1 Iunie - Ziua copilului