Stirile all.com.ro - Portal Romanesc Complet - Ultimele stiri si informatii utile pe .RO
home | arhiva | Iulie 2007


Arhiva
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29   »

Iulie 2007
Geniu sau inadaptat?
Yahoo News   [11-Iulie-2007]

Povestea rebelului care a renuntat la facultate pentru ca i se parea ca nu are ce sa-l invete inca are puterea sa ne inspire pe toti pentru ca se pare ca in spatele fiecarui succces rasunator este un caracter aparte care a ales sa-si urmeze singur calea neputandu-se conforma rigurozitatii sistemului.

Aceasta pare sa fie o trasatura comuna mai ales in randul inovatorilor din domeniul...

Ziua Indragostitilor in India
Reuters   [11-Iulie-2007]

Sarbatorirea zilei indragostitilor, Fashion Tv, educatia sexuala, imbratisarea stilului occidental pe scara tot mai larga pun probleme din ce in ce mai mari din punct de vedere al conduitei morale in India.

Grupuri mici, dar care se fac auzite din ce in ce mai tare si mai des ataca tot ce nu e conform traditiilor si notiunilor de puritate si moralitate indiene, de la carti, filme pana...

Daca suntem deprimati, casnicia ne poate inveseli
Reuters   [11-Iulie-2007]

Daca suntem deprimati, casnicia ne poate inveseli, conform unui studiu al cercetatorilor americani. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Ohio au concluzionat ca mariajul constituie o mai mare sursa de bucurie pentru oameni deprimati care se casatoresc, in comparatie cu persoanele optimiste care merg la altar.

Acest lucru este adevarat chiar in conditiile in care casnicia este mai...

In India sunt folosite telefoane pentru a atrage si captura leoparzii
Reuters   [11-Iulie-2007]

In India sunt folosite telefoanele ce “mugesc”, “behaie” si “fac cucurigu” pentru a atrage si captura leoparzii care au invadat asezarile omenesti din apropierea padurilor in cautare de hrana. Felinele au vizitat tot mai des satele indiene si au atacat deseori locuitorii acestora.

In loc sa se foloseasca metode ce implica momeala vie, leoparzii...

Canadienii - la pamant cu cunostintele despre Canada
Yahoo News   [11-Iulie-2007]

Marea majoritate a canadienilor cunosc atat de putine despre tara lor incat ar pica testul la care sunt supusi imigrantii pentru a deveni cetateni. Un studiu recent a aratat ca 60% din canadieni ar pica acest test de cunostinte, o crestere fata de 1997 cand rata era de 45%.

"Canadienii par sa aiba tot mai putine cunostinte despre istoria,...

Acord privind calitatea hranei intre SUA si Europa
Reuters   [11-Iulie-2007]

Asociatia ce coordoneaza controlul alimentelor si medicamentelor din SUA - Food and Drug Administration (FDA) - a semnat recent un pact cu omologul sau european prin care cele 2 parti isi dau acordul de a-si impartasi reciproc informatii referitoare la calitatea alimentelor.

FDA a spus ca intelegerea cu Autoritatea Europeana a Calitatii Alimentelor...1 Iunie - Ziua copilului