Stirile all.com.ro - Portal Romanesc Complet - Ultimele stiri si informatii utile pe .RO
home | arhiva | Iulie 2007


Arhiva
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29   »

Iulie 2007
TV pentru buzunarul camasii
Reuters   [11-Iulie-2007]

Sony a oferit de curand o viziune a ceea ce ar putea deveni o obisnuinta in viitor: un prototip de TV atat de subtire si mic incat ar putea fi incorporat in imbracaminte.

La o conferinta tinuta recent in California, cercetatorii au facut o demonstratie a minusculului TV care are 0,3 mm grosime si 6 cm diagonala. In timpul demo-ului s-a vizionat un filmulet de 27 de secunde, timp in...

iPhone si YouTube
Reuters   [11-Iulie-2007]

Iphone, mult-asteptatul telefon si player de muzica si videoclipuri, permite utilizatorilor sa transmita wireless materiale de pe popularul site de video-sharing YouTube, au declarat cei de la Apple zilele acestea.

YouTube prezinta videoclipurile intr-un nou format care sa le imbunatateasca calitatea si sa faca economie de baterie atunci cand sunt vizionate...

Primele probleme ale iPhone
Reuters   [11-Iulie-2007]

Un procent de 2% dintre cumparatorii mult-asteptatului iPhone au intampinat probleme in activarea serviciilor promise de Apple in colaborare cu AT&T. Compania de telecomunicatii care are exclusivitate cu Apple pentru urmatorii 2 ani, a declarat ca se ocupa de rezolvarea problemelor intampinate, conform Reuters.

Reprezentantul AT&T, Mark...

Amazon-TiVo
Yahoo News   [11-Iulie-2007]

TiVo Inc. a anuntat recent ca telespectatorii pot comanda acum filme si showuri TV utilizand serviciul de download al Amazon.com fara sa mai aiba nevoie de PC. TiVo si-a upgradat serviciul "Amazon Unbox on TiVo" astfel incat clientii posesori de internet de mare viteza pot selecta unul din cele 10,000 de filme si showuri disponibile folosindu-se doar de telecomanda TiVo.

Alianta Nokia - Skype
Reuters   [11-Iulie-2007]

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a declarat recent ca serviciile de telefonie oferite de Skype vor fi disponibile pe Nokia N800, denumit si Internet Tablet. Cu Skype, posesorii de Internet Tablet vor putea efectua apeluri prin intermediul unei conexiuni wireless, a declarat Nokia.

Nokia a mai adaugat ca Skype va fi...

Jocurile video in ofensiva
Reuters   [11-Iulie-2007]

Mike Gallagher, noul conducator al Entertainment Software Association, a declarat de curand ca va initia o campanie de promovare prin care sa schimbe perceptia potrivit careia jocurile video sunt o amenintare la adresa societatii. Compania va fi axata in special pe sublinierea contributiei pe care aceasta industrie o are in domeniul creatiei si tehnologiei.

1 Iunie - Ziua copilului