Stirile all.com.ro - Portal Romanesc Complet - Ultimele stiri si informatii utile pe .RO
home | arhiva | Iulie 2007


Arhiva
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29   »

Iulie 2007
Chrysler se razgandeste
Reuters   [18-Iulie-2007]

Grupul Chrysler a renuntat la construirea unui nou sedan de lux, citand ca si cauza masurile luate de administratia de la Washington cu privire la consumul de combustibil al automobilelor, a scris recent cotidianul New York Times.

Chrysler este primul producator de masini ca anunta o schimbare in planurile sale de productie ca urmare a proiectelor...

Porumb modificat genetic in Mexic?
Reuters   [18-Iulie-2007]

Mexicul - locul de nastere al porumbului, este foarte aproape de finalizarea cadrului legislativ ce va permite plantarea experimentala a porumbului modificat genetic, conform declaratiilor unui oficial mexican in biosecuritate.

Guvernul din Mexic, unde tortillas facute din porumb sunt nelipsite oricarei mese, este hotarat ca in urmatorii ani sa ia...

Sony relanseaza site video pentru promovarea ...
Reuters   [17-Iulie-2007]

Sony Pictures Entertainment a declarat recent ca isi va relansa siteul video, unde actori, regizori si producatori promitatori au posibilitatea sa-si posteze mici videoclipuri care ar putea ulterior deveni filme sau showuri de TV in toata regula.

Sony Pictures, parte a Sony Corp, a cumparat siteul video Grouper in august 2006 pentru $65 milioane....

Canon va investi 450 milioane de dolari intr-o noua fabrica
Reuters   [17-Iulie-2007]

Canon va investi cca $451 milioane in constructia unei noi fabrici in Japonia pentru a-si dubla productia de senzori de imagine folositi de camerele digitale. Un reprezentant al celui mai mare producator de aparate foto din lume a declarat ca se asteapta ca in iulie 2008 sa inceapa productia in noua fabrica, care va fi situata langa Tokio.

In noua...

Si-a aruncat computerul pe geam
Reuters   [17-Iulie-2007]

Un cetatean german care si-a speriat vecinii cand si-a auncat computerul pe geam in mijlocul noptii, a scapat fara nici un fel de sanctiune din partea politiei intrucat acestia i-au inteles frustrarea cauzata de aparatul cu pricina.

Politia din Hanovra au spus ca germanul furios va scapa fara sa fie pus sub acuzare pentru disturbarea linistii...

Unificarea sitemelor de navigatie ale SUA si UE
Reuters   [17-Iulie-2007]

S.U.A. si Uniunea Europeana sunt pe punctul de a semna un acord prin care sistemele de navigatie prin satelit sa lucreze impreuna pentru a furniza imagini mai clare si informatii mai precise. Atat S.U.A. cat si al U.E. vor transmite informatiile pe aceasi frecventa radio, astfel incat receptorii vor primi date de la ambele sisteme.

S.U.A. are deja...1 Iunie - Ziua copilului