Stirile all.com.ro - Portal Romanesc Complet - Ultimele stiri si informatii utile pe .RO
home | arhiva | August 2007


Arhiva
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   »

August 2007
Nissan promite japonezilor un SUV diesel
Reuters   [06-August-2007]

Nissan Motor Co a declarat recent ca va lansa versiunea diesel a SUVului sau X-Trail in Japonia anul viitor, miscare care ar putea revigora segmentul masinilor diesel de pasageri al celei de-a 3 piete auto din lume.

Producatorul japonez de automobile lucreaza impreuna cu partenerul sau Renault SA la...

Organizarea furnicilor - model pentru oameni
Reuters   [06-August-2007]

Sistemul de organizare al furnicilor ne-ar putea ajuta sa rezolvam problema blocajelor in trafic, spun cercetatorii australieni, fiind chiar o potentiala sursa de inspiratie pentru planurile de urbanizare viitoare. Australian Associated Press a transmis recent ca prof. Graham Currie si prof. Martin Burd de la Universitatea din Melbourne au concluzionat in studiul lor ca furnicile dau dovada de...

AC/DC - "D" de la digital
Reuters   [03-August-2007]

AC/DC s-a hotarat in sfarsit sa-si vanda muzica in format digital, insa surpriza, nu sub forma iTunes. Verizon Wireless a semnat un contract cu formatia australiana pentru drepturile exclusive de vanzare a intregii lor discografii in format digital, incepand din martie 2008.

O clauza din contractul dintre cele 2 parti obliga Verizon sa vanda doar...

Veverita ciocoholica
Reuters   [03-August-2007]

O veverita finlandeza ce are o slabiciune pentru dulciuri viziteaza de doua ori in fiecare zi un magazin de dulciuri pentru a sterpeli cate un ou Kinder. "Am numit-o veverita-Kinder" spune managerul magazinului. "Intotdeauna ia oua Kinder, alte dulciuri par sa o nemultumeasca".

Oaule Kinder, produse destinate copiilor, sunt...

"Rock Band" - castigator al Game Critics Awards
Reuters   [03-August-2007]

Un joc video care transforma jucatorii in staruri rock virtuale a castigat premiul cel mare in cadrul unei competitii de top a industriei, invingand concurenti cu grafica pretentioasa si scenarii complicate. Game Critics Awards a denumit "Rock Band" ca fiind cel mai bun in cadrul conventiei anuale E3 care a avut loc luna trecuta.

"Ce...

Noul Fiat 500 - iPodul automobilelor
Reuters   [03-August-2007]

Masina ce poate fi parcata in cel mai ingust spatiu al unei piete, Fiat Cinquecento - un simbol al Italiei alaturi de prosciutto si espresso, isi va reincepe procesul de fabricatie la aniversarea a 50 de ani de la prima sa aparitie, spune compania Fiat.

Compania italiana va lansa o noua versiune a masinii Fiat Cinquecento in cadrul unei ceremonii de...1 Iunie - Ziua copilului