Stirile all.com.ro - Portal Romanesc Complet - Ultimele stiri si informatii utile pe .RO
home | arhiva | August 2007


Arhiva
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   »

August 2007
Nokia - lider detasat pe piata telefoanelor mobile
Reuters   [03-August-2007]

Cererea puternica de telefoane mobile din tarile in curs de dezvoltare sta la baza vanzarilor si profitului peste asteptari inregistrate de Nokia in T2 al 2007. Nokia a anuntat un profit pe actiune de 0,32 de euro, in comparatie cu 0,25 euro cat fusese estimat.

Compania finlandeza a vandut 100,8 milioane telefoane in acest trimestrul 2, mai mult...

Reese Witherspoon - ambasadoarea Avon in lume
Reuters   [03-August-2007]

Actrita castigatoare a premiului Oscar, Reese Witherspoon a raspuns afirmativ propunerii Avon de a deveni ambasadorul global al companiei. Ea va fi de acum inainte reprezentanta companiei in lume, precum si presedinte onorofic al Avon Foundation, care se ocupa de campanii caritabile, printre cauzele carora se numara cancerul la san si violenta in familie.Porumbitele pe pilula
Reuters   [03-August-2007]

Locuitorii Hollywoodului au gasit o cale "omeneasca" de a reduce populatia de porumbei si implicit, mizeria pe care acestia o fac: pilula anticonceptionala. In urmatoarele luni, o pastila numita OvoControl P, care afecteaza dezvoltarea oualor de porumbel, va fi pusa in mancarea pasarilor in locuri speciale pe acoperisurile caselor.Catolicii se pregatesc pentru lumea virtuala
Reuters   [02-August-2007]

Misionarii catolici au patruns dintotdeauna in locuri mai putin umblate ale Pamantului pentru a raspandi cuvantul lui Dumnezeu, iar acum sunt incurajati sa isi faca simtita prezenta si in lumea virtuala Second Life pentru a salva suflete.

Intr-un articol aparut in publicatia iezuita La Civilta Cattolica din Roma, Antonio Spadero isi indeamna fratii...

Cand s-o-mpartit norocu'...
Reuters   [02-August-2007]

Un norocos si-a dublat castigul la loterie din greseala, ajungand la aproape 1 milion de lire sterline. Derek Ladner, de 57 de ani din Cornwall, Marea Britanie si sotia sa Dawn, au jucat numerele lor obisnuite si au castigat la extragerea loto, impartind premiul de 2,4 milioane de lire cu inca alti 4 norocosi.

O saptamana mai tarziu, Derek a gasit...

Tangible 3D
Pink Tentacle   [02-August-2007]

Cercetatorii de la NTT Comware au reusit sa aduca lumea virtuala mai aproape de realitate. Vara aceasta compania a prezentat un sistem nou de display 3D care reproduce senzatia fizica a imaginii tridimensionale cu ajutorul unei manusi ce da posibilitatea telespectatorilor sa "atinga" persoana sau obiectul de pe ecran.

Asa-numitul sistem...1 Iunie - Ziua copilului